Trucuri pentru o masina functionala

Ca orice cumparator de pe lumea asta, de foecare data ma entuziasmez cand achizitionez ceva nou. Dar cu atat mai mult cand vine vorba de o noua masina: mai noua, mai frumoasa, cu mai multi cai putere sub capota. Unii viseaza o viata intreaga sa aiba propria lor masina, daca nu noua, macar in conditii decente, si tot nu reusesc. Altii iau achizitia masinilor ca pe o joaca si nu-si bat capul foarte mult cu ea si cu nevoile sale. O masina reala, nu e nici pe departe o jucarie oarecare, ci o adevarata comoara pentru adulti. Si n-ai vrea sa te afli in situatia in care ea nu mai exista deloc. Fii mai cumpatat astfel si acorda-i si ei o ingrijire pe masura pentru a fi sigur ca te vei bucura de ea pe o perioada indelungata de timp.

Trucuri pentru o masina perfect functionala, pentru perioade lungi de timp.

Astazi m-am gandit sa pun la punct toate ideile si conceptele pe care, probabil, deja le stim cu totii, dar din cand in cand le mai omitem. Ei bine, de ele poate depinde durata de viata a masinii tale si nu este recomandat sa treci cu vederea peste ele.

  1. Fa revizii periodice

Reviziile la minim 6 luni te vor ajuta sa fii sigur ca masina ta nu intampina niciun fel de probleme din punct de vedere tehnic. Daca ai o problema, apeleaza la dezmembrari craiova.

  1. Condu prudent

Multora le place viteza, insa nu ar fi pacat sa faci un accident si sa strici o asa bijuterie? Sau mai rau, sa-ti pui viata in pericol? Respecta limitele de viteza si acorda prioritate traficului.

  1. Evita telefonul pe perioada condusului

Pentru 15-30 minute, pana la un viitor popas, nu moare nimeni. Siguranta ta este mult mai importanta!

  1. Schimba piesele defecte cu cele originale

Daca ai observat anumite nefunctionalitati, apeleaza la dezmembrari dube craiova pentru piese originale de schimb.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>