Nu rata moda acestui an școlar: Sac personalizat cu mesajul preferat

Un sac personalizat este ideal pentru promovarea afacerii tale. Cu siguranță el își atinge obiectivul de promovare de fiecare dată când va fi purtat pe stradă, la sală sau la școală.
sac personalizat
sac personalizat
În ultimii ani, sac personalizat a devenit un instrument des întâlnit în campaniile de marketing ale celor mai cunoscute firme din lume.
Dragoș Vlădilă, general manager Sedra Advertising

Sac personalizat se caracterizează în primul rând prin rezistență, materialul din care este fabricat – poliesterul – fiind un polimer sintetic ușor, fin și rezistent la intemperii. Fie că alegi să oferi un sac poliester uni sau un sac poliester cu imprimeu, cu siguranță acesta va fi un cadou promoțional cu stil.

În ultimii ani, sac personalizat a devenit un instrument des întâlnit în campaniile de marketing ale celor mai cunoscute firme din lume. Iar sac poliester este ideal de imprimat și folosit ca metodă de promovare. Mai ales că un design prietenos, gândit special pentru promovarea afacerii tale, garantează vizibilitate maximă în rândul cunoscuților celui care îl poartă.

Sac poliester poate fi purtat cu ușurință pe umăr. În plus, calitatea materialului din care este fabricat este general recunoscută, garantând, prin rezistență, o folosință îndelungată. Sac personalizat beneficiază de întărituri la cusături și este prevăzut cu șnur detașabil care ușurează personalizarea.

Materiale rezistente, ușor de personalizat

Materialul din care este produs sac poliester îl face ideal de personalizat. Poate fi imprimată orice imagine dorită de tine, logo, text etc. Tehnicile folosite pentru personalizare sunt: serigrafia, printul și transferul termic. Sac poliester se poate personaliza pe ambele părți.

Prin serigrafie se aplică direct pe materialul textil un strat de cerneală printr-un șablon cu decupări acoperite cu o sită fină. Printul pe material textil se face cu cerneala ecosolvent și garantează o calitate superioară a produsului personalizat. Transferul termic presupune transferul unei imagini de pe o suprafață imprimată digital pe un suport textil cu ajutorul preselor termice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>