Fii prevazator sa nu ramai cu masina ”descaltata”!

Audi A4
Soferii cu putina experienta nu stiu cat de importanta este o roata de rezerva. Asta mi s-a intamplat si mie in timp ce ne duceam in luna de miere pe Valea Oltului si nu stiu cum am reusit sa iau un cui de pe sosea. Desi era aproape noua, a inceput sa se dezumfle rapid. Norocul era ca ne aflam foarte aproape de hotel si masina a fost adusa pe platforma in parcarea unitatii de cazare si tot atunci am descoperit ca cedase si pedala ambreiaj.

Imi venea sa rad si imi aminteam ce imi spuneau colegii priceputi la mecanica in legatura cu masina mea careia ii trebuie un sofer mai bun. De unde sa-l iau ca n-avem! Am dorit sa o impresionez si am sfarsit prin a ma face de ras in fata ei. In plus, se simtea putin jenata de intrarea triumfala pe care ne-o faceam la hotel.

Despre dezmembrari Audi am aflat de pe internet. Toti clientii laudau magazinul si isi aratau recunostinta fata de oamenii care au adunat piesa cu piesa tot ce era bun de la masinile date la dezmembrari pentru a veni in ajutorul celor care aveau nevoie de ele.

Nevoia de piese second

a proprietarilor de masini este inepuizabila. Din orice colt al tarii, in fiecare secunda se plaseaza comenzi, care sunt onorate cu promptitudine: un stergator, o bara fata, un vibrochen, motor si electromotor sunt ambalate si insotite de facturi si termene de garantie si sunt livrate la domiciliu.

La pagina 5 am gasit produsele dorite: roata de rezerva si pedala ambreaj. Prima piesa costa 540 de lei, iar a doua 230 de lei, deci cu 770 d elei am putut sa reparam masina sa putem sa ne intoarcem cu ea la sfarsitul lunii de miere care debutase cam acru.

Ambele piese erau originale si in stare foarte buna, plus ca au sosit la timp sa avem cu ce ne intoarce confortabil acasa. De-atunci ma uit din obisnuinta pe site si fac provizii de piese fiindca intre timp am capatat experinta si se mira si pritenii mei ce sofer bun are masina mea…

De la mine au aflat si ei de existenta magazinului de comori auto si cand ne intalnim discutam ce am mai gasit si ce am mai comandat.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>