Fast-food

Industria de fast-food a cunoscut o adevarata ascensiune in ultimii zeci de ani si este in continua dezvoltare pe tot globul. Apar magazinde de fast-food unde nici nu te-ai astepta, si parca peste noapte. Se poatre spune deci ca administrarea unei astfel de afaceri nu este chiar atat de grea iar clientii sigur vor trece pragul magazinului intr-un numar mare in fiecare zi.

 

Ca in orice afacere de acest gen, pentru ca totul sa iasa bine si pentru ca serviciile oferite sa fie rapide si de calitate, este nevoie de aparatura potrivita sarcinilor pe care le implica un fast-food.

Cel mai important este ca preparatele din carne sa fie mereu proaspete si gata sa fie prelucrate iar un dulap frigorific este cea mai simpla si mai buna alegere pentru acest lucru.

 

Stim cu totii ca la noi in tara, cele mai cumparate produse intr-un astfel de magazin sunt hamburgerul, shaorma sau kebabul. Pentru acestea, produsele din carne trebuie sa fie mereu pregatite si la indemana personalului. Chiar daca la un hamburger este nevoie de chifle de carne si la shaorma de bucati intregi de carne, ambele provin din aceeasi sursa. Intr-un fast-food este nelipsit asadar cuptorul gastronomic, amplasat la vedere pentru a-i asigura pe clienti de ca toate produsele sunt preparate in fata lor, prin metodele specifice.

 

Pe langa un astfel de cuptor gasim si tigai basculante, unde se prepara in permanenta cartofi prajiti, necesari pentru majoritatea produselor. Aceste tigai sunt capabile de a sustine cantitati mari de cartofi si sunt proiectate pentru a lucra rapid si eficient.

 

Este totodata bine de precizat ca intr-o astfel de afacere este important ca aparatele si uneltele sa fie mereu curate, sarcina pentru care este nevoie sa fie spalate uneori dupa fiecare utilizare. Avem nevoie in acest scop de un spalator de inox de mari dimensiuni capabil sa sustina o cantitate mare de vase si unelte specifice unei bucatarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>