Editura Univers Enciclopedic te pregătește de vacanță cu reduceri de -50%

Editura Univers Enciclopedic vine în întâmpinarea verii cu reduceri de -50% la toate cărțile, în perioada 11 – 29 iunie 2018 pentru a sprijini publicul în lectură. Astfel, deși începe vacanța, educația continua!
Pentru că vara este despre vacanță și relaxare, editura Univers Enciclopedic vine în întâmpinarea pasionaților de lactură și nu numai, cu o reducere de -50% la toate produsele. De asemenea, Dex, Gramatica De Baza A Limbii Române și Doom dictionar, pentru că se află în preferințelele celor interesați de vorbirea și scrierea corectă a limbii române, se regăsesc și într-un pachet promoțional cu adevărat avantajos. Titlurile pot fi comandate individual, dar și promoțional împreună. Și pentru că printre cele mai multe căutări online se află sintagma ”dex pret”, ei bine, prețul dicționarului explicativ al limbii române este și el redus la jumătate.

Xby Counterflix

Campania “Pregatește-ți lectura pentru vacanța!” are în vedere reducerea de -50% atât în categoria Univers Enciclopedic Gold, cât și în categoriile Initieri, Lifestyle, Junior și Editura Eciclopedia.

S-a constatat de-a lungul timpului că în anii trecuți, cele mai multe cărți cumpărate în perioada campaniilor proveneau din categoriile Univers Enciclopedic Junior și Univers Enciclopedic Gold.

Dacă în cadrul secțiunii Univers Enciclopedic Gold există pachetul promoțional ce contine dicționarele: DEX, DOOM și GRAMATICA, în cazul secțiunii Univers Enciclopedic Junior există câteva pachete promoționale foarte apeciate atât de părinți, cât și de copii: Pachet Promo „Primavara prieteniei”, „Nopti pline de povesti”, „Povesti de Noapte Buna” și alte câteva asemănatoare. Cărțile incluse în aceste pachete pot fi comandate și individual fiecare beneficiind de -50% reducere.

Cartile din campania „Pregatește-ți lectura pentru vacanța!” pot fi comandate in perioada 11 – 29 iunie in varianta cu care publicul Univers Enciclopedic deja s-a obisnuit: online, rapid si in siguranta de pe site-ul universenciclopedic.ro. Transportul este gratuit pentru comenzile de 29 de lei oriunde in România.

Totodată, cititorii bucureșteni care doresc sa ridice carțile personal, pot menționa acest lucru și le pot găsi la adresa editurii din strada Luigi Cazzavillan, nr 17, sector 1, Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>