Editura Univers Enciclopedic oferă reduceri de -50% la cărțile ilustrate

„Începe vacanța, educația continuă!” este campania ce se derulează în perioada 11-29 iunie 2018 și oferă tuturor cărților reducere de -50%. În acestă campanie Editura Univers Enciclopedic oferă reduceri la toate titlurile, inclusiv la cărțile ilustrate pentru copii.
Vacanța deja a sosit și toți juniorii au nevoie de povești noi! Fie că le sunt citite seara înainte de culcare sau că deja cei mici au ajuns în stadiul în care au învățat să citească singuri, câteva carti de povesti ilustrate pentru copii sunt mereu binevenite in vacanța de vară. Carti copii precum “Micul Păianjen Firicel”, “Pillo. în căutarea mingii de aur” sau “Hoțul de dragoni”, dar și pachete promo “Primăvara prieteniei”, “Nopți pline de povești” sunt apreciate de către părinți pentru calitatea poveștilor, dar mai ales de copii pentru acțiunea din carte.

Xby Counterflix

Părinții care își doresc să insufle copiilor lor dragostea față de lectură pot cumpăra acum carti de povesti ilustrate la jumătate de preț. Titlurile ilustrate pentru copii sunt cadoul potrivit pentru cei mici mai ales pentru că aceștia se află în perioada în care își dezvoltă imaginația și vocabularul.

Totodată, editura Univers Enciclopedic îi încurajează și pe cei mari să citească în această vară. Pentru ei, reducerile de -50% se aplică în categoria dicționarelor limbii române și a titlurilor istorice. Și în acest caz, cărțile pot fi comandate atât individual cât și în pachete promoționale, iar vestea bună este că reducerea se aplică în ambele cazuri.

Susținând dezvoltarea permanentă a celor mici și delectarea adulților prin lectură, Univers Enciclopedic le ușurează acestora dezicia de cumpărare prin aplicarea acestor reduceri de -50% la toate titlurile de pe site-ul universenciclopedic.ro. Comenzile se plasează rapid online, iar transportul este gratuit la comenzi de peste 29 lei. Pentru mai multe informații, publicul poate apela numarul de telefon 0318.21.11.00 sau poate trimite orice întrebare sau sugestie la adresa de e-mail: office@universenciclopedic.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>