Cum scapi de sobolani in mai putin de 2 ore

Am sa va povestesc cum am reusit sa scap de sobolanii care imi puneau linistea si sanatatea in pericol. Totul se intampla anul trecut prin iulie cand am decis sa plecam in concediu. Am impachetat totul dar am uitat o farfurie cu mancare pe masa si geamul semi-deschis.

Cand ne-am intors din concediu, mancarea disparuse din farfurie si ne pusese pe ganduri. Desi nu am gasit urme ca cineva sa fii fortat usa sau geamul, am zis ca poate am lasat farfuria deja goala si numai imi aduceam aminte.

Am inceput sa despachetam bagajele iar, cand sotia mea a vrut sa puna lucrurile in sifonier, am auzit-o tipand ingrozitor. Am crezut ca a gasit un paianjen dar cand am intrat in camera m-am ingrozit si eu.

Doi sobolani mari cat o pisica fugeau sub pat de sotia mea. Am dat patul la o parte pentru a-i scoate afara si am descoperit o gaura in pardoseala.

Atunci am stiut ca unicul lucru care ne ramane de facut este sa chemam o firma de deratizare. Am cautat pe internet si am dat peste site-ul Companiei DDD specializata in deratizare, dezinsectie si dezinfectie.

Dupa ce am studiat lista cu preturi servicii deratizare am decis sa sun la numarul lor de telefon si sa fac o programare cat mai repede. Operatorul a raspuns foarte prompt si politicos la apelul meu iar cand am metionat cuvantul urgenta a facut tot posibilul si mi-a confirmat ca echipa va fi a doua zi la mine acasa.

Cand echipa de deratizare a ajuns ni s-a spuns ca toate hainele sa fie duse la o curatatorie de specialitate pentru a distruge microbii iar acestia au constatat ca era nevoie de o deratizare chimica pentru a scapa de acesti sobolani.

Totul a decurs foarte bine si le sunt inca recunoscator pentru ca ne-au scapat de daunatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>