Conditii de inchiriere

In momentul in care ai nevoie sa inchiriezi o masina, trebuie sa nu te grabesti prea tare, deoarece sunt anumite conditii pe care trebuiesa le indeplinesti. Firmele serioase de inchirieri auto, nu inchiriaza masini persoanelor cu varste mai mici de 21 de ani si care nu au macar 1 an de la obtinerea permisului auto. Este si normal avand in vedere numarul mare de accidente petrecute datorita lipsei de experienta a soferilor.
Nu poti semna contractul oricum. In momentul in care te prezinti la o firma specializata pe inchirierei auto, trebuie sa ai la tine un act de identitate, si bineinteles permisul de conducere. Persoanele de la inchirieri auto sunt mereu binevoitoare si va vor indruma cu responsabilitate spre masina care va va ajuta cel mai bine la ceea ce aveti de facut.
Masina pe care o inchiriati poate fi condusa doar de persoana care este titularul contractului, dar si de alti soferi trecuti in contract.
Daca doriti sa inchiriati o masina va recomand fmnrent.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>