Aranjamente florale de la InBloom-Events

Florile au facut mereu parte din vietile noastre. Fie ca este vorba de florile din glastre, ghivece sau gradini, florile, aceste minunate plante fermecatoare, au insotit oamenii inca din antichitate. Initial plantele care se puneau in case, de obicei langa ferestre si usi, aveau rolul de  a alunga spiritele rele si de a parfuma discret incaperile. Ulterior, florile au ajuns sa fie folosite mai mult pentru aspectul lor estetic, pentru faptul ca reusesc sa puna in valoare un obiect de mobilier sau un obiect de décor, pentru ca reusesc sa inveseleasca prin coloritul lor chiar si cel mai auster décor sau cea mai sobra incapere.

Nunta este un eveniment unic in viata fiecaruia dintre noi! Asa ca nu aveau cum sa lipseasca tocmai florile cu aceasta ocazie. In cadrul nuntilor florile sunt folosite atat pentru buchete de mireasa, cat si pentru buchete de nase, dar si sub forma de aranjamente florale amplasate pe mesele invitatilor sau sub forma de ghirlande pentru a decora sala de festivitati. In multe din regiunile tarii inca se mai decoreaza si masinile nuntasilor cu flori sau ghirlande de flori. De asemenea, la intrarea in biserica sau la intrarea in sala de restaurant, domnisoarele de onoare pun flori in pieptul celor care participa la ceremonie sau la ospat. Adevarul este ca fara flori, toata ceremonia si festivitatea nuntii ar fi stirbita de stralucire si culoare. Important este ca florile din buchetul miresei sa se asorteze, eventual, cu camasa ginerelui sau cu batista purtata de acesta in buzunarul de la piept, iar buchetul nasei trebuie sa se asorteze ori cu nuanta rochiei acesteia, ori cu nuanta camasii nasului. Buchetele de mireasa si de nasa trebuie sa fie o completare armonioasa a toaletelor acestora si nu sa creeze o nota discordanta sau un contract prea puternic sau neplacut. Si sa nu uitam ca buchetul de mireasa va deveni vedeta spre dimineata, dupa ce mireasa a fost trecuta in randul nevestelor si i s-a indepartat voalul in favoarea unei esarfe sau a unei palarii. Buchetul miresei va fi aruncat de catre aceasta spre grupul de fete nemaritate, pentru a se proroci astfel care dintre domnisoare urmeaza sa se casatoreasca in viitorul apropiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>