Strainatatea si Guess

Am foarte multi prieteni care sunt plecati in strainatate. Unii sunt fie la munca fizica, cum ar fi lucrat in constructii, fie la capsuni sau cules de mere, pe cand altii au ales sa puna burta pe care si sunt ori medici, ori lucreaza in domeniul tehnologiei si castiga foarte multi bani. Sunt doua categorii de persoane diferite, asa este.

Va intrebati ce au amandoua clasele la comun. Raspunsul este foarte simplu: ceasuri guess. Da, sunt mari admiratori de ceasuri guess barbati, dar si pentru femei. Imi aduc aminte ca odata cand au venit de sarbatori mi-au spus tare si raspicat ca in Anglia, spre exemplu, majoritatea oamenilor poarta Guess, pentru ca acolo este un brand foarte cunoscut, daca nu unul dintre cele mai cunoscute branduri.

Am ramas putin surprins pentru ca aici la noi vestea nu s-a dus chiar atat de departe. Si la cine s-a dus sunt sigur ca fie este vreun baron sau interlop, fie este vreun copil de-al unui baron sau interlop. Deci, doar cei cu bani si-ar cumpara asa ceva. Asta credeam pana cand amicul meu mi-a spus ca gresesc.

Mi-a zis ca Ceasmania este singurul distribuitor autorizat Guess in Romania si ca, daca vreau, am ocazia sa-mi cumpar ceasuri guess dama, pentru ca acesta au cele mai mari reduceri la astfel de ceasuri. Atunci cand am auzit am ramas putin surprins, insa, ma bucur tare mult ca o sa pot si eu sa-mi cumpar ceasurile pe care amicii mei le poarta in strainatate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>