Secretele cuplului

Din nefericire, traim intr-o lume in care nu se mai pune prea mare prêt pe linistea si armonia dintr- o relatie de cuplu. Dintr-un motiv sau altul, partenerii ajung sa se certe, sa-si vorbeasca urat si sa se  poarte cu indiferenta.  Sunt insa si cazuri in care cuplurile nu au astfel de probleme. In relatia lor predomina linistea,  armonia si dragostea. Daca nu faci parte dintr-un astfel de cuplu, probabil stii la ce ma refer cand  spun ca parca ti-ai dori asa sa fie si in relatia ta.

Parca te-ai saturat sa ai mereu certuri de la nimicuri,  sa nu te simti o persoana apreciata de partenerul de sex opus sau sa nu simti dragostea pe care  trebuie sa o simta o persoana in cuplu.  Daca vrei sa inveti cum ai putea sa ai un cuplu fericit, cartea „Cele 7 secrete ale cuplurilor fericite”  scrisa de John C. Friel si Linda D. Friel te invata cum poti avea parte de relatia pe care si-o doreste  orice persoana dornica de iubire. Recomand marele singuratic si despre frumusetea uitata a vietii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>