Secrete pentru o naștere naturală fără dureri

Nașterea este o experiență unică pentru o mamă, aducerea pe lume a unui copil înalță și întărește o femeie. Pe cât de magic și de frumos este momentul nașterii pe atât este de dureros.

Pentru eliminarea durerii mama are la îndemînă trei secrete: optimismul, evitarea panicii și relaxarea. Deși s-ar părea că sunt extrem de mici în comparație cu puterea durerii s-a demonstrat că exercițiile de respirație controlează durerea. Durerea este alimentată de frică, stresul și temerile referitoare la naștere fac creierul să recepteze și mai puternic durerea și împiedică muschii să se relaxeze. De asemenea, recomand sa va uitati si la celule stem Cord Center si pe un tratament cu celule stem Cord Center.

Nașterea este un fenomen normal de aceea și durerea se poate evita. Relaxarea și eliminarea panicii sunt metode foarte simple pentru a limita impulsurile dureroase ale contracțiilor asupra creierului. Dacă mama nu reușește să intre în această stare poate solicita sprijinul unui psiholog, acesta va folosi procedeul psiho-profilaxiei și psihoanalgeziei la naștere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>