Optimizarea Google facuta cu seomonitor

Scopul oricarei metode de promovare este sa va aduca mai multe vizite in site. Din acest motiv orice activitate care aduce potentiali clienti pe site este binevenita. Dar orice promovare aduce un anumit tip de potentiali clienti cu caracteristicile lor. Daca puneti un banner interesant pe alte site-uri veti obtine sigur niste vizite dar cati dintre acei oameni vor cumpara ceva.
Optimizarea Google va aduce pe site-ul dumneavoastra doar pe acei oameni care au cautat pe Google cuvinte cheie relevante pentru afacerea dumneavoastra. Aspectul relevantei in cautare este unul foarte important deoarece nu platiti si nu consumati fluturase pe oameni care nu au nicio nevoie de produsele dumneavoastra, ci doar pe cei care cauta ceea ce vindeti. Astfel, ocazia de a-i transforma din vizitatori in cumparatori este mare doar aici.
Optimizarea Google este un serviciu care se face atat asupra site-ului in sine (optimizare interna) cat si inafara lui printr-un linking cat mai bun (optimizare externa). Webvertise ia in considerare mai multi factori cand realizeaza optimizarea, cum sunt cei descrisi de SEOmoz. De asemenea serviciul de optimizare se face constant prin activitati care au scopul nu doar sa urce site-ul clientului in rezultate, ci sa-l si mentina acolo odata ce a ajuns pe prima pozitie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>