Lucian Joita, fotograf de nunta din Bucuresti

De ce ai nevoie de un fotograf nunta? Intrebarea asta mi-am pus-o si eu atunci cand am fost nevoie sa aleg un fotograf nunta care sa faca un foto video nunta Bucuresti foarte bun atunci cand sora mea s-a maritat. Cum eu sunt mai mic cu aproape 7 ani, ea a fost prima din familie care a trecut prin fata altarului, asa ca, mie mi-ar ramas responsabilitatea de a alege un fotograf nunta care sa faca fata cerintelor surorii, pentru ca, trebuie sa stiti ca este foarte pretentioasa pentru poze, pentru fotograf nunta si mai ales, pentru a avea un foto video nunta foarte bun.

Mai ales ca ea spune de fiecare data si pana acum, inainte sa ajunga in fata altarului ca vrea sa se marite o singura data si sa mearga in fata altarului o singura data. Asa ca, dupa ce am cautat pe tot internetul, am gasit un fotograf nunta care sa fie capabil sa realizeze si un foto video asa cum vrea si sora mea. Dupa mai multe cercetari, mi-a spus ca sa iau legatura cu Lucian Joita, fotograf nunta care conform aparaturii poate sa realizeze foto video nunta asa cum vrea sora mea. Vreau sa va spun de pe acum ca ne bucuram – atat eu cat si sora mea, dar si sotul acesteia si invitatii de la nunta – pentru ca ne-am ales cu niste poze de toata frumusetea.

Fiecare poza se vede ca a fost atent facuta, cu rabdare si pricepere, iar in privinta calitatii totul este exact asa cum scrie si pe site-ul acestuia, adica, in functie de pretul pe care il poti oferi, acesta iti poate da pachetul de care ai nevoie. Politetea ii sta in caracter si acest lucru s-a vazut de la inceput: a ajuns cu 30 de minute mai devreme decat stabilisem. Iar pozele le-am primit cu o zi inainte decat ne spusese Lucian. Deci, nu mai stati pe ganduri si alegeti-va un fotograf nunta de calitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>