Lectura copiilor

Inca de cand sunt mici, parintii incearca sa invete copiii sa citeasca. Exista cazuri multe in care oricat de mult si-ar dori parintii, copiii refuza sa citeasca. Ce facem in aceste cazuri?

Ei bine, este foarte posibil ca micutul sa refuze cititul datorita faptului ca nu i se pare nimic atractiv. Pentru a-l face sa scape de aceste sentimente, va puteti lua copilul de manuta si sa mergeti impreuna cu el la biblioteca sau la librarie si sa-si aleaga singur carti. Este foarte important ca ei sa-si aleaga o carte care-i atrage. Astfel le va spori curiozitatea. Este indicat, cartile pentru copii sa fie cu imagini si cu spatii de completat. Daca ati cumparat o carte cu spatii de completat, stati langa el si incercati impreuna sa faceti din asta o activitate placuta.

Incercati sa ii creati copillului o atmosfera confortabila pentru citit si alegeti impreuna locul potrivit pentru asta. Alegeti carti specifice varstei, carti care sa-i fascineze si sa-i ajute sa-si dezvolte creativitatea. Recomand pentru voi si necunoscuta de la wildfell hall si damnare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>