Jocuri NFS pe Xjocuri

Daca micutii joaca jocuri cu masura, acest lucru nu le dauneaza bunei lor cresteri. Insa, jocurile trebuie atent selectate de catre parinti. Daca sunt alese pe masura varstei, jocurile cu masini pot sa imbunatateasca abilitatile de luare a deciziilor, capacitatea de concentrare, creativitatea sau capacitatea motorie. De asemenea, ele reduc nivelul de stres si depresia, amelioreaza durerile si mentin sanatatea inimii.

Daca vrei sa te bucuri de jocuri NFS online, poti intra pe Xjocuri si poti juca astfel de jocuri impreuna cu prietenii sau singur.
Sunt cateva jocuri NFS de la Xjocuri ce merita incercate. Iata care sunt ele:

• Cursa de iarna 3D
Grafica acestui joc este una de senzatie, iar sunetul are o calitate de dorit. Ceea ce trebuie sa faci in cadrul acestui joc este sa concurezi cu alti jucatori, conducand cat mai bine si ferindu-te de accidente. Cursele de masini din cadrul acestui joc se desfasoara iarna, fapt pentru care soselele sunt umede sau pline de zapada. Un joc amuzant si placut pentru cei mici.

• Cursa extrema 3D
Cursa extrema 3D este tot un joc cu masini. Misiunea ta este sa participi la curse extreme de diverse trasee. Alege masina preferata din cele disponnibile si indeplineste-ti misiunea de a fi in fruntea clasamentului.

• Antrenament curse RS
Pentru a fi un bun pilot de curse, trebuie sa te antrenezi. Cu acest joc te poti antrena atat cat ai nevoie. Misiunea ta este aceea de a parcurge la fiecare nivel cate 10 tururi de pista astfel incat timpul de parcurgere al pistei sa fie unul cat mai bun. Nu e deloc un joc usor, fapt pentru care trebuie sa te inarmezi cu rabdare si concentrare.

Ai libertatea de a alege jocul pe care il crezi potrivit pentru tine sau pentru micutul tau in cazul in care cauti jocuri potrivite pentru cei mici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>