Distribuitor de ceasuri bune

Stim foarte bine ca ceasurile in vremurile noastre contribuie foarte mult la aspectul pe care il afisam si la imaginea pe care noi o cream atunci cand mergem pe la diverse baluri sau evenimente foarte importante. Aici aduc aminte de evenimentele precum lansarile atat de carte, cat si intalnirile cu prietenii, dar si cu persoanele mai importante. De petreceri nici nu mai vorbesc. Stim foarte bine ca atunci cand o sa va dati haina in care sunteti imbracat, cel mai mult o sa atraga privirea mainile pe care o sa le puneti pe masa.

Ei bine, toate aceste lucruri conteaza. Si mai conteaza ca atunci cand vrei sa ai o imagine buna, atunci cand pui mainile pe masa, primul lucru care nu poate sa treaca neobservat este ceasul de la mana. In functie de ceas, tot mai multi oameni isi formeaza o idee, isi fac o impresie despre cum esti, cum te imbraci si cat timp iti acorzi pentru a te aranja. Am vazut foarte multe cazuri in care intalnirile de afaceri au mers ceas atunci cand oamenii purtau ceasuri Guess. Si, asa cum sunt destui oameni care pun accent pe imbracaminte si pentru felul in care esti accesorizat, restul nu mai conteaza. In cazul in care vrei sa cumperi un ceas foarte bun de la Guess, poti sa stai linistit.

Ceasmania este singurul distribuitor autorizat Guess in Romania. Ce inseamna acest lucru? Daca o sa intri pe site-ul lor, o sa bagi de seama ca au veti gasi cele mai mari reduceri la ceasuri Guess barbatesti. Cum vad eu aceasta oportunitate? O vad ca daca pana acum aveam bani sa-mi cumpar un ceas Guess, daca o sa fie reducere pot sa mai fac un sacrifiu mic si, cu ajutorul celor de la Ceasmania si cu reducerile lor, pot sa-mi cumpar doua ceasuri care o sa ma tina foarte mult timp.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>