De ce am ales Gadgetway

De cate ori nu v-ati dorit sa aveti cea mai buna muzica? De cate nu v-ati spus ca odata si odata trebuie sa va treziti si voi vecinii? Sau de cate ori nu v-au trezit vecinii pe voi? Mie mi s-a intamplat foarte des ca vecinii sa ma trezeasca. Da, din cauza sistemului audio pe care acestia il au. Ei, iata ca a venit si momentul sa ma razbun si eu. Cum? Mi-am ales un sistem audio foarte bun si din punct de vedere al puterii pe care il dezvolta raportat la pretul pe care il are si la felul in care se aude muzica.

 

Calitatea este foarte importanta, asa ca nu am mai stat pe ganduri si mi-am ales un sistem audio Wireless Harman Kardon Soundsticks. Stiti ce este interesant? Daca acum, dupa ce mi-am cumparat sistemul, o sa vina cineva la mine la usa, pentru ca eu am considerat ca nu este nevoie sa ma duc nici eu la ei. Dar, este foarte bine daca vin, pentru ca subwooferul isi face treaba de minune.

Si, in cazul in care nu vin, inseamna ca au nervii de otel si ca din respect pentru ca nici eu nu am venit la ei, nu o sa vina nici ei la mine. Asta nu stiu o sa dureze. Pana una – alta trebuie sa va spun ca este un sistem audio de vis. Imi place tare mut designul, ca este din sticla si ca se simt vibratiile foarte bine. Raportat la calitate  – pret de pe magazin gadgeturi este o achizitie foarte buna. Stati numai putin, ca din cate se pare, bate cineva la usa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>