Cel mai bun magazin

Am cautat si am cumparat vreme de aproape un an de zile o pereche de boxe care sa fie pe gustul meu. Sa arate si bine si sa se mai auda si bine. Trebuie sa recunosc ca, sunt un tip pretentios cand vine vorba despre muzica si, in special, de lucrurile pe care vreau sa mi le cumpar pentru ca imi doresc tare mult sa am obiecte de cea mai buna calitate, indiferent de suma pe care o dau.

 

Zis si facut, insa se pare ca in acest an am fost tare insiprat sa vad ca desi pe tot parcursul anului am facut tot felul de greseli in privinta muzicii, acum, spre sfarsit de an am ales ceea ce trebuia. Si am ales bine. Sunt tare mandru ca am ales boxa wireless JBL Authentics L16, pentru ca muzica pe care o am cu mine mereu este exceptionala.

Nici nu ma asteptam ca o boxa de asemenea dimensiuni sa iti faca ziua mai buna. Trebuie sa recunosc ca intr-un fel sau altul sunt dependent de muzica si cred ca am la activ pe zi cel putin trei ore de ascultat. De obicei, ascult foarte multe remixuri, iar acest lucru se cunoaste.

Unii imi spuneau ca trebuie sa-mi iau ceva calitativ ca boxele wireless pe care le aveam erau jalnice. Acum, cu acestea, ma pot lauda la cine vreau eu, pentru ca remixurile pe care le ascult se aud altfel acum datorita magazin gadgeturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>