DigitalCraft.ro – sustine noii antreprenori aplicanti la Start-UP Nation, solutia ideala pentru cei aflati la inceputul unei afaceri

Din ce in ce mai multe persoane aleg in zilele noastre sa-si deschida propria afacere iar acest lucru va deveni realitate mai rapid pentru cei care au aplicat pentru programul Start-up Nation, pentru o finantare 100% nerambursabila de pana la 200.000 de lei. Este totodata important ca afacerea ta sa fie prezenta in mediul online indiferent de domeniul in care vrei sa activezi.

Pentru a fi prezent in mediul online ai nevoie insa de un website, care sa apartina afacerii pe care o administrezi. Acest lucru este mai usor de realizat pentru cei care detin anumite cunostinte in domeniul IT, dar si pentru acestia si pentru cei care nu detin aceste cunostinte este ideal sa apeleze la o firma de creare a website-urilor. O astfel de firma este Digital Craft care pune la dispozitia antreprenorilor dornici sa-si creeze un site care sa le reprezinte afacerea un pachet de creare website si promovare numit Start-up Nation pentru creare website si promovare prin diverse mijloace dar si optimizare SEO.

Acest program de finantare este adresat antreprenorilor care se afla la inceputul carierei si le asigura prezenta in mediul online intr-un mod cat mai eficient. In primul rand este vorba despre realizarea propriu-zisa a website-ului, iar pentru aceasta, cei de la Digital Craft folosesc cea mai avansata platforma de creare website, CMS-Wordpress. Este o alegere buna deoarece este usor de utilizat si de modificat si este compatibila cu multe browsere.

Antreprenorii vin cu ideile de baza iar cei de la Digital Craft le pun in practica pentru a crea website-ul potrivit afacerii lor. Un aspect important in ziua de azi este ca website-ul va fi optimizat pentru a rula si pe dispozitivele mobile, facand astfel mai usoara accesarea lui.

Un pachet de creare website si promovare numit Start-up Nation ofera clientilor si serviciul de branding care ii ajuta sa-si aleaga un logo potrivit domeniului in care activeaza precum si alte detalii care se pot dovedi de o importanta egala: carti de vizita personalizate, semnaturi in emai personalizate.

Pentru ca promovarea este foarte importanta, pachetul Start-up Nation sta la dispozitia antreprenorilor cu servicii de promovare avansate si rapide pentru ca afacerea acestora sa fie cunoscuta in mediul online si pe retelele de socializate intr-un timp cat mai rapid si cu un impact puternic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>