5 motive pentru a alege jucarii din lemn pentru copii

Este o senzatie atat de placuta atunci cand atingi un obiect din lemn bine lucrat! Din pacate, in ziua de azi, copiii nu mai pun atat de mult pret pe jucarii, din cauza gadgeturilor care le capteaza atentia. Este timpul sa schimbi acest lucru si sa le oferi celor mici altceva, cum ar fi jucarii pentru copii, realizate din lemn. Desi s-ar putea sa crezi ca jucariile din lemn sunt de moda veche, multi parinti aleg acum sa le ofere astfel de jucarii chiar si celor mai mici.

Jucariile din lemn sunt, pur si simplu, atemporale si frumoase. Acum exista chiar si o multime de jucarii bebe din lemn, ce pot fi oferite acestora fara a exista niciun risc. Asadar, o sa iti explicam de ce trebuie sa alegi jucarii din lemn in timpul anilor de crestere.

Siguranta

Jucariile din diferite materiale au margini ascutite, iar partile minuscule ale acestor jucarii se rup usor! Si nu este o noutate ca copiii mici au obiceiul de a pune totul in gura. Acesta este modul lor de a explora orice si tot ce le cade in maini. Astfel, jucariile din plastic nu sunt sigure pentru micutii tai.

Jucariile din lemn ofera beneficii celor mici in mai multe moduri. Aceste jucarii pentru copii sunt bine lucrate si sunt mult mai sigure pentru copilul meu mic. Lemnul este un material natural si conectarea la natura imbunatateste bunastarea mentala, emotionala si fizica a copiilor. Copiii care se joaca cu jucarii din lemn se pot concentra mai bine si rata lor de invatare creste.

Rezistenta

Exista jucarii din lemn care au trecut de la o generatie la alta. Copiii isi arunca jucariile, le lovesc si le depoziteaza in locuri unde se pot rupe. Jucariile din plastic se pot deteriora cu usurinta, dar este de necontestat faptul ca lemnul este un material puternic care poate suporta un tratament dur.

Dand o jucarie de lemn in mana copilului vei avea siguranta ca acesta se joaca cu ceva sigur. Nu trebuie sa-ti faci griji ca el va deteriora jucariile. Cu alte jucarii, cum ar fi masinile si jocurile de plastic, vei fi nevoit sa le inlocuiesti daca se deterioreaza. Insa cu jucariile din lemn, nu exista limita si riscuri mari de deteriorare.

Imbunatateste imaginatia

Jucariile moderne au fluiere, clopotei, zgomote si multe altele, dar de multe ori simplitatea este ceea ce cauti. Jucariile din lemn sporesc capacitatea unui copil de a-si imagina. Atunci cand oferi o jucarie simpla din lemn copiilor tai, acestia pot explora, pot fi creativi si isi pot scoate imaginatia pentru a face din acea jucarie o piesa distractiva cu care sa se joace. Blocuri de lemn, puzzle-uri, jocuri si multe altele sunt acum disponibile la cosuletulcujucarii.ro.

Ecologic

Jucariile din lemn, de la cosuletulcujucarii.ro, sunt fabricate din lemn de calitate si provin din surse durabile. De asemenea, sunt ecologice datorita substantelor lor organice. Vopselele folosite pentru a face aceste jucarii mai atragatoare nu contin substante chimice.

Calitatea educationala

Jucariile din lemn promoveaza anumite calitati educationale care sporesc capacitatea de invatare a unui copil. Diverse jucarii din lemn ii ajuta pe copii sa inteleaga formele, dimensiunile, texturile, culorile si multe altele. Copiii dobandesc, de asemenea, abilitati de luare a deciziilor, abilitati de rezolvare a problemelor si inteleg mai bine situatiile atunci cand se joaca cu jucarii din lemn.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>