Un ceas pentru iubitul meu

Se apropia ziua iubitului meu si nu stiam ce cadou sa ii fac. In fiecare an ii cumparasem articole de imbracaminte sau CD-uri. Anul acesta imi doream sa ii iau ceva mai special. Am inceput sa il descos ca sa aflu ce isi doreste. Totul trebuia sa fie facut foarte subtil deoarece nu voiam sa anticipeze surpriza. Din pacate, nu am reusit sa aflu nimic de la el asa ca am hotarat sa o intreb pe mama lui. M-a lamurit imediat. “Isi doreste un ceas”. Era intr-adevar ceva ce nu avea si, mai ales ca acum era la un job nou, am considerat ca intr-adevar este obiectul ideal. Trebuia astfel, in cel mai scurt timp, sa gasesc un ceas elegant, potrivit pentru a fi purtat la costum.Am pornit sa caut ceasuri in magazine insa nu imi placea nimic. Mai mult, ceasurile de brand renumit erau extrem de scumpe si nu mi le permiteam.

Trebuia sa gasesc o solutie mai ieftina insa, in acelasi timp, produsul sa fie de calitate si classy. Intr-o seara, cu putin timp inainte de aniversarea mult asteptata, am zis sa arunc o privire si pe net pentru ca acolo era posibil sa gasesc mult mai multe produse si la preturi cat mai variate. Am intrat pe Magline si am dat o cautare pentru ceasuri barbati.    Am gasit o gama foarte variata de ceasuri pentru toate gusturile. Au atat ceasuri elegante, ceasuri casual si ceasuri sport. Am hotarat sa ii iau un frumos ceas casual Curren Quartz. Mi sa parut alegerea perfecta pentru o tinuta de birou, dar si pentru o tinuta de zi. Si pentru ca pretul era extraordinar de bun, am decis ca iubitul meu mai merita inca un ceas cu un aspect deosebit. Astfel i-am comandat ceasul amintit mai sus si inca unul Oulm Quartz U-type Dials Men.

A venit si ziua lui. A fost mai mult decat fericit pentru cadoul primit. Dar cea mai fericita a fost mama lui.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>