Terapie prin somn

Desi pe piata putem gasi o multime de produse care “promit”sa ne faca viata mai buna sau diverse produse de infrumusetare, consider ca cel mai bun remediu este somnul.

Pentru asta am investit intr-o saltea foarte confortabila, pe care am cumparat-o de la magazinul saltele-online.ro.

Modelul pe care l-am achizitionat se numeste Antistres Latex Cocos 26. Acest model de saltea este recomandata persoanelor care prefera saltele de duritate medie/medie+ o saltea cu flexibilitate foarte buna, cu o inaltime de 26 cm, si realizata integral din materiale cu continut natural foarte ridicat.

Materialele de baza utilizate sunt latexul, nuca de cocos pentru miez si fermitate, si husa termo-bumbac 70% + 30% vascoza.

Caracteristica speciala a saltelei Antistres Latex-Cocos 26 este flexibilitatea marita a saltelei datorita celor patru straturi de latex de 4 cm la care se intercaleaza 3 straturi de cocos de 2 cm. Rolul straturilor de cocos este de a sustine uniform coloana si a permite aerului sa circule rapid in interiorul saltelei (aceste straturi joaca rolul arcurilor in saltelele clasice).

Latexul natural se obtine din spumificarea laptelui extras din arborele de cauciuc. Latexul ofera saltelei flexibilitatea si elasticitatea. De asemenea, fiind un material natural bazat pe celule deschise, acesta permite o circulatie excelenta a aerului in interior si are capacitatea de a absorbi umiditatea aparuta in zona de contact a corpului cu salteaua, diminuand semnificativ aparitia transpiratiei.

Deformatia pe orizontala a latexului e minima, are o elasticitate uniforma si nu are proprietati de dilatare. Coaja nucii de cocos este un material uscat ce se compacteaza in baie de lapte si latex, rezultand un material compact, dar flexibil. Acetsa ofera saltelei rezistenta necesara sustinerii corecte a corpului. Aceste straturi sunt lipite intre ele cu lapte natural de latex.

Este o saltea deosebita, care ma relaxeaza in profunzime. Intra si tu pe saltele-online.ro si comanda salteaua dorita!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>