Horoscopul 2019 iti va spune tot ce trebuie sa stii despre noul an

Pentru ca am incredere in prezicerile astrologilor de la ZODIACOOl am citit  Horoscopul 2019 iar la zodia mea, Berbec am descoperit cateva aspecte de interes major:

Începutul anului 2019 respectă tendințele finelui 2018, când Nodul Nord a intrat în Rac și Jupiter a poposit după 12 ani cu domiciliu în Săgetător. Astfel, mari schimbări ale anului 2019 nu prea sunt, doar Uranus pe data de 7 Ianuarie își reia mersul direct în domiciliul vostru, timp de 2-3 luni, până poposește în Taur pentru următorii 7 ani.
Vor fi ajutați de Univers, astrologul ZODIACOOL anunță Bebecii că vor dori să înceapă activități noi sau pe cont propriu, să oficializeze relațiile începute în ultimii 2 ani.

Pe deoparte pot spune ca sunt trist ca in acest an nu va fi nimic semnificativ dar totodata ma simt si usurat pentru ca asta poate insemna ca nu se va intampla nimic foarte rau, chiar daca nu se va intampla nici ceva bun. Cu toate acestea, oamenii se pot bucura si de lucrurile marunte, asa cum o sa fac si eu zi de zi. Pentru moment recunosc ca nu am niciun plan foarte important pentru acest an insa marile idei vin de obicei din senin asa ca voi fi rabdator si imi voi continua activitatile obisnuite, urmand indeaproape sfaturile expertilor.

Vezi detalii: https://www.zodiacool.ro/horoscop/horoscop-zodii/2019/berbec

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>