De unde luam bani rapid?

Orice roman, cu un venit mediu, stie ca este foarte greu sa rezolve anumite probleme care necesita o suma mai mare de bani. De obicei, banii din salariu sun cheltuiti pe mancare, facturi si, daca apare o situatie neprevazuta, se intampla adesea sa nu mai avem suma necesara pentru a rezolva problema.

“Imprumutul” este una din realitatile Romaniei. Daca ai ajuns intr-o asemenea situatie, stii foarte bine ce inseamna sa te imprumuti la rude sau la banca. Rudele, in cazul in care au suma solicitata, iti vor cere banii inapoi in cateva zile si, daca mai ai mult pana la salariu, va fi foarte greu sa ii restitui. Banca iti poate acorda sau nu creditul. In plus, trebuie sa astepti destul de mult pana la aprobarea dosarului, ai nevoie de multe acte si verificari. Practic, in ambele cazuri, nu prea ai cum sa iei bani de pe o zi pe alta. Din fericire, exista solutii. Poti apela la institutiile nebancare care acorda credite pana la salariu. Este optiunea cea mai convenabila atunci cand ai o urgenta. De ce?

In primul rand, vei beneficia de un imprumut rapid cu buletinul, fara a fi nevoie, in cele mai multe cazuri, de documente suplimentare. Daca ai peste 18 ani, un venit minim de 700 RON, ai sanse foarte mari sa primesti imprumutul, lucru care nu este posibil la o banca. Si daca te afli in baza de date ca si rau platnic, institutiile nebancare iti vor da sansa de a beneficia de imprumut.

Esti pensionar? Tot de aici poti imprumuta. De obicei, se acorda sume cuprinse intre 100 si 2000 de lei ce trebuie restituite in 30-35 de zile sau alt interval, in functie de nevoi si de institutia la care apelezi. Mai mult, aprobarea se da in aceeasi zi si, a doua zi, ai banii in cont iar la data scadentei iti vor fi retrasi din acelasi cont fara a te mai complica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>