Cea mai eficienta solutie in materie de gazduire web!

Daca si tu esti in cautarea unor servicii profesionale pentru gazduire web, servicii vsp, servere dedicat si asa mai departe, atunci trebuie sa accesezi site-ul celor de la Gwhost.ro. Cu ajutorul acestora, vei beneficia de servicii de calitate, la preturi foarte avantajoase dar si de suport pentru clienti 24/7. Indiferent ca aveti nevoie de o echipa profesionista pentru gazduire magazin online ori un blog si asa mai departe, echipa Gwhost.ro este cea mai buna solutie pentru nevoile dumneavoastra.

Orice site magazin online, indiferent ce fel de produse comercializeaza, trebuie sa fie foarte bine realizat din orice punct de vedere. Atat ca si constructie, design, imagine, structura cat si din punctul de vedere al functionalitatii. Un site indiferent ca este de tip magazin online sau este pentru prezentarea a unei firme si asa mai departe, pentru a avea succes trebuie sa dispuna de o interfata prietenoasa, bine structurata si usor de utilizat, dar mai ales trebuie sa reactioneze imediat la orice comanda, deci mentananta trebuie facuta de niste oameni profesionisti

Pentru cele mai bune oferte gazduire si nu numai, echipa Gwhost.ro va pune la dispozitie cele mai accesibile pachete. Tarifele acestor pachete pot incepe de la 78 de euro/m pentru pachetul “Start”, 90 de euro/m pentru pachetul “Start Plus” si de la 149 de euro pentru cel mai puternic pachet “Extra Plus”.

Daca si tu iti doresti un hosting de calitate trebuie sa accesezi site-ul acestora, unde iti sunt puse la dispozitie toate detaliile necesare despre tot ce reprezinta serviciile oferite.

Tot ce tine de infrastructura, servere dedicate si echipamente de retea, sunt situate in NXDATA-1, fiind primul data center neutru de colocare de la noi din tara. Acesta este proiectat pentru a putea gazdui un numar extrem de mare de servere dedicate. NXDATA-1 se afla pe platforma Pipera, fiind si cel mai important centru de afaceri de la noi. Este de asemenea construit dupa standarde inalte, TIER III, gazduind in momentul de fata peste 100 de operatori de telecomunicatii. Pentru toate detaliile atat despre cei de la Gwhost.ro cat si despre serviciile oferite, te invit sa accesezi site-ul acestora si cu siguranta aici vei gasi tot ce ai nevoie pentru site-ul tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>