Care sunt cele mai intense fantezii sexuale ale femeilor

Femeile au fost considerate de-a lungul timpului o adevarata enigma. Nimeni nu va reusi niciodata sa descifreze cu exactitate ce se ascunde sub un chip inocent, sub o fire indrazneata si rebela, fie in spatele unei femei pretutindeni seducatoare. Din alt punct de vedere se pare ca toate femeile din lume au un punct comun si anume o serie de fantezii sexuale prin care acestea se simt mai implinite si mai fericite. Astazi dezvaluim impreuna care sunt cele mai intense fantezii sexuale ale femeilor din toate timpurile si cum poti surprinde o femeie in cadrul intim cu ceva pe placul sau.

  1. Preludiul

Femeile se asteapta de la un barbat sa stie tot ceea ce implica activitatea sexuala precum si faptul ca preludiul este un element foarte important in dorinta de a implini un act sexual reusit. Exista o serie de femei care nu se multumesc cu actul in sine, ci se lasa patimase unui preludiu intens din care nu libresc afrodiziacele si lubrifiantii. Acesta este unul dintre detaliile importante care nu doar ca ofera mai multa placere, ci este si benefic din punct de vedere al sanatatii partii intime.

  1. Miscari tandre si pozitii inovatoare

De aceasta data putem vorbi de existenta unui decalog cu peste 100 pozitii inedite dintre care poti alege una sau mai multe. Poti opta pentru pozitii pe care nu le-ai incercat niciodata acompaniate cu mangaieri fine, saruturi pe coapse, dupa ureche, etc. Aceste detalii vor prinde femeile in mrajele tale care o va face sa-si doreasca sa fie a ta asa cum nu s-a mai intamplat niciodata.

  1. Jucariile sexuale

Unele femei nu se multumesc cu putin astfel ca, introducerea unor vibratoare incepatoare pe parcursul partidei de amor poate fi mai mult decat benefica. Exista o sumedenie de variatii in ceea ce priveste atat marimile, cat si formele sau culorile unui vibrator. In acelasi timp poti opta pentru o placere tripla sau chiar mai mult, multumita vibratoarelor de ultima generatie care ofera diferite trepte de vibratie si chiar control prin intermediul dispozitivului mobil. Pe toate le poti gasi in acest sex shop.

Indraznes-te sa surprinzi femeile din jurul tau si sa le oferi cea mai intensa experienta, pe masura fanteziilor acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>