Anuntul real care te va face vedeta

In fiecare om este o parte care tinde sa fie in centru atentiei. Chiar si baieteii si fetitele isi doresc sa fie vedete: cantarete, prezentatoare TV sau fotomodele, actrite, fotbalisti, fara sa stie cata munca sta in spatele obtinerii acestui statut si faptul ca vedetele ar da totul sa nu mai fie urmarite cand sunt nemachiate, nervoase sau se scobesc in nas.

Din pacate, multi profitori exploreaza aceasta dorinta a omului si posteaza false anunturi prin care fiecare este asigurat ca poate ajunge o vedeta. Tin si acum minte, cum erau raspanditi prin tot orasul si te stresau si se tineau ca scaiul de tine, pana te duceai intr-un studio improvizat. Acolo se facea o lista prin care erai ”luat in evidenta”(in evidenta naivilor, evident). Urma sa faci reclama la sampon, cosmetice, dar inainte trebuia sa achiti o taxa.

Ti se promitea ca vei fi sunat pentru sedinta foto si uitau sa te mai sune…
Eu stiu insa un anunt real care te face vedeta fara sa achiti vreo taxa, tot ce ai de facut este sa urmezi acesti pasi simplii:
-profiti de anuntul angajari videochat Money Studio si te prezinti la interviul de angajare. Ai libertatea sa te informezi inainte, sa stii ce salariu poti primi, in ce conditii se lucreaza, care sunt bonusurile.

Poti verifica din mai multe surse sa fii sigura. Poti sta de vorba cu fetele care lucreaza ca modele videochat pentru cel mai mare studio de videochat din Romania si unul cu cele mai frumoase fete din lume, poti intra pe site-ul oficial al studioului si citi informatiile, iar operatorul de serviciu te stimuleaza sa pui intrebari.
-te prezinti de a doua zi la munca, in tura aleasa de tine si depui toate eforturile sa iei un salariu cat mai mare.

Este bine ca la sedinta foto videochat sa faci ce iti spune artistul. Si in mainile fotografului sta succesul tau, sa tii! Este primul pas spre a deveni vedeta. Pozele tale vor fi puse pe site, dar vor fi vizibile numai din afara tarii, deci nu trebuie sa te temi ca te vede cineva din tara si te recunoaste. Fidelizeaza-ti clientii si devii vedeta fara de care nu pot trai. Vor scoate oricat din buzunar sa stea numai ei de vorba cu tine, cat esti pe tura, sa nu te lase altor barbati.

Procedand asa, vei deveni si vedeta studioului si vei castiga unul dintre premiile frumoase puse in joc: apartament de lux intr-o zona de invidiat, masina de lux, excursie exotica sau voucher de cumparaturi care ii permite accesul la magazinele exclusiviste din Bucuresti.

-te pregatesti sa mentii statutul de vedeta pe care l-ai dobandit in lumea virtuala si in studio (vei avea dreptul de a-ti personaliza camera dupa cum doresti, daca dovedesti ca aduci profituri substantiale studioului) si in lumea reala si pe strada. Chiar poti sa faci asta, fiindca vei avea atat de multi bani, incat sa ai haine unicat, bijuterii unicat, casa, masina si bani care sa iti permita sa iti indeplinesti cele mai costisitoare dorinte. Cand vei iesi pe strada, lumea te va admira ca pe o vedeta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>