Servicii pentru curatenie

Mi-a dat un amic un link catre o firma care se ocupa de curatenie. Eu vreau sa fac curatenie generala   in casa, sa spal covoarele, mocheta, etc, asa ca am nevoie de o firma de specialitate care sa faca aceste   lucruri cu niste produse de calitate. Prefer sa dau mai multi bani dar vreau sa primesc servicii de calitate.

Eu vreau sa spal si geamurile pe dinafara dar nu reusesc sa ajung in toate colturile asa ca voi avea nevoie   si de un alpinist utilitar. Acesta trebuie sa se ocupe de geamuri si sa le faca sa straluceasca. Am vazut la   evoconcept preturi serviciide curatenie si mi se par foarte bune.

Sper sa reusesc sa fac ce mi-am propus   si sa termin curatenia in apartament cat mai repede. Cei cu care voi colabora vor avea foarte mult de   munca insa la urma vor incasa si un cec foarte frumos cu multe zerouri. Recomand alpinist utilitar si preturi servicii de curatenie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>