Importanta alegerii unei formatii de nunta

Cate dintre voi oare a-ti facut deja acest pas? Cate urmeaza sa il faceti? Nici macar numai stiu ce sriu, la cat de fericita sunt. Barbatul pe care il iubesc si alaturi de care imi doresc sa imi formez o familie si-a luat inima in dinti si m-a cerut de nevasta. Stiu ca o fata normala si-ar aduce aminte macar locul in care cererea a fost facuta, dar eu nu puteam vedea decat ochii lui care adresau intrebarea chiar inainte ca buzele sa sopteasca primele cuvinte. Nu puteam simti altceva decat inima mea care acoperea orice parte a ratiunii si care imi soptea mult asteptatul Da.

Am acceptat, nici nu imi vine sa cred ca am facut asta, ca traiesc, ca nu este doar unul dintre visele mele. Dar deja am inceput sa vorbim despre nunta, despre o formatie nunta pe care sa o angajam pe tot parcursul petrecerii de nunta. Nu se poate altfel, nu ar mai avea rost o petrecere fara una din sutele de formatii nunta, fara ca melodia noastra preferata sa fie cantata de o formatie nunta.

Cred ca acesta este si morivul pentru care am acceptat cu o atat de mare usurinta propunerea de a avea alaturi de noi in cel mai important moment din viata noastra o formatie nunta Bucuresti. Pana si modul in care am facut cunostinta a fost marcat de una dintre formatii nunta Bucuresti, imi amintesc si acum ca doar ce se instalase formatia Bucuresti cand el a venit sa ma invite la dans.

Mi-a placut atat de mult acea melodie, modul in care ea a fost interpretata de vocea calda a solistei incat am decis ca daca ne vom casatorii ii vom invita sa ii incante pe oaspeti cu minunatul lor program. Cine poate sti? Poate un alt cuplu fericit se va forma?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>