Camasi elegante de la Dragos Prioteasa

Odata ce am renuntat la statusul profesional de angajat am inceput cu pasi mici dar siguri o cariera antreprenoriala care a prins inca destul de repede un contur aducator de succes si profit. Lucrurile s-au miscat repede iar conexiunile aparute au favorizat business-ul mai mult decat ma asteptam.

Pe langa acest aspect inviatiile de a fi speaker la diferite evenimente a aparut, fapt care m-a bucurat extrem de mult. Dupa primele aparitii pe scena evenimentelor, unde prestatiile mele au incantat audienta, am avut placerea de a fi invitat in continuare la sesiuni nationale de business unde networking-ul si learning-ul erau esentiale. In acea perioada mi-am dat seama ca in garderoba mea nu exista suficiente camasi barbati motiv pentru care primul impuls a fost acela de a imi cumpara cateva. Neavand insa timpul necesar si nici idei prea multe m-am gandit ca cel mai bine ar fi sa consult paginile de moda de pe diverse site-uri nationale si internationale. Imi amintesc ca vazusem pe mai multe site-uri fel si fel de variante pentru camasa alba lunga barbati insa din toata ecuatia parca lipsea ceva si anume un designer vestimentar. Am cercetat putin aceasta zona si arie de expertiza motiv pentru care l-am contactat pe designerul Dragos Prioteasa care a parut a fi mai mult decat fericit in a ma ajuta. Practic asa am inceput colaborarea cu acesta – colaborare pe care eu o consider a fi extrem de benefica pentru ambele parti.

Evenimentele de business au continuat iar in prezent ma pot mandri cu faptul ca datorita colaborarii cu designerul Dragos Prioteasa tinutele mele nu mai reprezinta o bataie de cap. Ma bucur de tot ceea ce am realizat in ultima perioada iar in curand intentionez sa dezvolt alte cateva noi segmente de business, unul fiind chiar pe zona de industrie fashion. Cultura modei este inca la inceput in Romania insa sunt sigur ca in scurt timp aceasta se va dezvolta, multi considerand-o deja ca fiind in plina expansiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>