Aflati cate tipuri de artificii sunt pe piata!

 

Pyro-Technic-Transilvania-IMG_0942

Artificiile aduc mereu bucurie, mai ales cand sunt folosite pentru punctul culminant al unei petreceri sau in zilele de sarbatoare. Este important de retinut ca artificiile pot fi folosite in multe situatii si de multe persoane, insa cele profesionale trebuie lasate pe mainile specialistilor.

Firma pyro-technic.ro ofera o multime de servicii cu artificii si servicii cu lumini pentru spectacole si petreceri private.

Cate tipuri de artificii exista?

Cel mai cunoscut tip de artificii o reprezinta rachetele. Atunci cand este lansata in aer, racheta poate urca la o inaltime enorma. In functie de tipul de racheta folosita, unele pot ajunge la 30 – 60 de metri inainte de a exploda puternic. Sa vedem care sunt aceste tipuri:

Lumanare Romana

Lumanarile romane sunt de obicei formate dintr-o carcasa exterioara din carton si umplute cu bile individuale care trag stele periodic dupa aprindere. La fel ca in cazul rachetelor, Lumanarile Romane pot fi folosite atat individual, cat si ca parte a unui Tort. Lumanarile romane pot expulza stelele intr-o singura culoare sau intr-o varietate de culori. O serie de efecte de zgomot sunt disponibile pentru aceste artificii, inclusiv colibri si pocnituri.

Fantana

Fantanile sunt o optiune excelenta pentru cei care doresc sa experimenteze frumosul element vizual al unui foc de artificii, dar fara efectele sonore puternice si adesea surprinzatoare, cum ar fi fluieratul. Fantanile sunt numite astfel, deoarece, odata aprinse, elibereaza o ploaie de scantei. Dimensiunea containerului Fountain va dicta dimensiunea dusului si cat va dura acesta – unele Fantani pot dura chiar si cateva minute.

Roata de foc sau Catherine Wheel

Catherine Wheels isi ia numele de la Sfanta Catherine, care, conform legendei, urma sa fie martirizata pe o roata care se invartea. Efectele de zgomot asociate cu Catherine Wheels includ pocnituri si fluierat, care sunt emise pe masura ce aceasta roata se invarte. Catherine Wheels sunt acele artificii minunate de urmarit solitar, dar pot fi montate si in diferite aranjamente.

Scantei

Scanteile constau intr-un bat metalic portabil mic, care, atunci cand este aprins, emite un flux constant de scantei. Aceste artificii  pot fi construite, mai nou, din lemn cu un tub de hartie atasat si, atunci cand sunt aprinse, emit scantei care isi schimba culoarea datorita utilizarii diferitelor ingrediente.

Aceste tipuri de efecte au capacitatea de a schimba un eveniment intr-unul fabulos, mai ales daca firma care se ocupa de aceste efecte este profesionala precum echipa de la  pyro-technic.ro!

Un avantaj al artificiilor este ca pot fi o sursa de divertisment uimitor pentru spectatori. Vederea pitoreasca creata de modelele pline de farmec formate prin explozia artificiilor este doar uluitoare. In special pentru adolescenti, acesta poate fi un mod magnific de a-i atrage la petrecerea ta si de a le oferi o distractie optima. In functie de substantele chimice utilizate, diferite artificii pot avea efecte spectaculoase diferite, care pot fi atractive pentru spectatori. Un foc de artificii necesita trei componente cheie: un oxidant, un combustibil si un amestec chimic pentru a produce culoarea. Oxidantul rupe legaturile chimice din combustibil, eliberand toata energia stocata in aceste legaturi. Pentru a aprinde aceasta reactie chimica, tot ce aveti nevoie este un pic de foc, sub forma unei brichete sau a unei flacari directe.

Alegeti serviciile profesionale de la pyro-tecnic.ro, cu sute de tipuri de efecte pirotehnice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>