Unde gasesti mobila de calitate?

De ceva vreme ma informez de unde pot gasi mobile de calitate care poate fi achizitionata si in rate.
Am intrebat toti prietenii mei si majoritatea sfaturilor ma duceau catre marile lanturi de magazine de bricolaj… eram satul de produsele lor, vroiam ceva mai nou, mai unic. In cautarea mea am ajuns sa dau peste Natürlich mobilier und decoratiuni, magazinul on-line care mi-a oferit exact ceea ce cautam: calitate, originalitate si bineinteles preturi. In plus toate produsele lor sunt accesibile in rate:
– Plata cu STAR BT
Puteţi face plata integral sau în maximum 6 rate fără dobândă. Pentru a beneficia de această opţiune trebuie să alegeţi ca modalitate de plată „Plata cu Star BT”. După ce veţi apăsa pe „Trimit comanda” veţi fi direcţionat pe o pagină securizată de plăţi online.
-Plata cu CARDAVANTAJ
Puteţi face plata integral sau în 3, 6 respectiv 12 rate fără dobândă. Pentru a beneficia de această opţiune trebuie să alegeţi ca modalitate de plată „Plata cu Cardavantaj”. După ce veţi apăsa pe „Trimit comanda” veţi fi direcţionat pe o pagină securizată de plăţi online. Întreaga tranzacţie se va desfăşura pe serverele ePayment.
-Plata cu CARD GARANTI
Puteţi face plata integral sau în 3, 6 respectiv 10 rate fără dobândă. Pentru a beneficia de această opţiune trebuie să alegeţi ca modalitate de plată „Plata cu CRAD GARANTI”. După ce veţi apăsa pe „Trimit comanda” veţi fi direcţionat pe o pagină securizată de plăţi online. Întreaga tranzacţie se va desfăşura pe serverele ePayment.
Colțarele extensibile oferite de Naturlich mi-au atras atentia din primele momente de cand am accesat site-ul lor, mai ales Coltarul extensibil Retro, pe care vi-l recomand cu drag.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>