Repatriere decedati cu masini de nota 10

2-768x1024

Iar pica o frunza. Aproape la fiecare secunda, cade din pom frunza care a fost candva verde, apoi a devenit galbena, rosie sau portocalie. La fel plecam si noi, oamenii, purtati de o forta careia nu ne putem opune.

Stim ca plecam, stim ca totul se va sfarsi, dar cu toate acestea suntem prea ocupati sa traim frumos.

Sunt luni in care uitam sa multumim sau sa facem o declaratie sincera de dragoste ori de pretuire celor apropiati. Consideram ca ni se cuvine totul si suntem siguri ca nu vom imbatrani niciodata.

Daca vrei sa iti vezi destinul, priveste frunzele pomilor! Sa stii ca nu toate mor toamna, ci unele incep sa se ofileasca de la jumatatea verii.

Dar cand cade prima bruma, apoi bate vantul cu putere, frunzele mor cu sutele.

La fel suntem si noi, oamenii. Plecam pe aripile vantului departe de cei dragi, de lumea cunoscuta noua.

Unii pleaca, altii raman, iar cei care se mai bucura de stat acasa, ii insotesc pe cei care pleaca o bucata de drum. Mergand alaturi de cel care se instraineaza ii demonstrezi ca ne pasa de el si ii facem curaj.

Nu putem sa ii lasam pe cei dragi singuri in drumul de la capela, la cimitir! Avem datoria sa ii aducem in tara pe cei care se sting departe de ea: in Spania, Italia, Franta, Germania sau Anglia.

Poate ca imi dau seama de importanta implicarii apartinatorilor in organizarea calatoriei finale a celor care pleaca, imaginandu-mi ca am murit departe de tara si ca sunt uitata acolo, printre straini, iar cei care vad cum stau stinghera, fara sa se ocupe cineva de mine, imi plang de mila, spunand ca nu am pe nimeni pe lumea aceasta.

E dureros sa fii singur pe lume, dar si mai dureros sa cresti copii si nepoti, sa daruiesti iubirea unui partener si sa fii lasat departe de tara! Acum servicii de repatriere decedati se pot obtine cu un click sau cu un telefon. Nu trebuie sa mergi la sediul firmei de servicii funerare, ci soliciti consultanta de la domiciliu si ii insarcinezi cu aducerea in tara a celui drag!

Un contrat de colaborare cu firma de pompe funebre care se va ocupa de repatriere, iti asigura urmatoarele:

-indeplinirea unei datorii de suflet. Nu poti sa abandonezi pe cineva care te-a ajutat, iubit, pretuit departe de atara!

-intocmirea documentatiei de repatriere, care este destul de stufoasa si greu de procurat. Luandu-si angajamentul ca se vor ocupa de la A la Z de repatriere, specialistii firmei interactioneaza si cu institutiile statului in care a avut loc decesul, dar se ocupa si de pregatirea minutioasa a trupului neinsufletit.

-cele doua sicrie obligatorii, primul de zinc si al doilea din lemn.

-masina funerara, autorizata pentru acest tip de transport, mijloc de transport dotat cu frig, in care sicriul este bine fixat.

-aducerea decedatului la capela in cel mai scurt timp

-ajutor si la organizarea inmormantarii din tara, daca familia solicita acest lucru.

Sa fim mai buni unii cu ceilalti si mai ales mai intelegatori si atenti!

Sa solicitam repatriere decedati pentru cei care s-au stins in strainatate, neavand pr nimeni aproape!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>