Detalii semnificative legate de aranjamentele florale speciale pentru înmormântări

Florile au adesea un loc real în ceremoniile funerare. Ele decorează locul, aduc culoare și un omagiu decedatului. Trimiterea de aranjamente funerare din flori familiei îndurerate și celor dragi este, de asemenea, un semn de afecțiune și oferă un anumit confort, cu toate acestea, nu este întotdeauna ușor să știi unde și cum să primești aranjamentele florale.

Informații utile pentru livrarea florilor de doliu

Pentru a simplifica sarcina florarului și transportul florilor, anumite informații pot apărea pe aranjamentul floral, într-un mod discret. Este adesea recomandabil să se afișeze numele și prenumele destinatarului, al persoanei decedate. Locul, adresa și ora ceremoniei sunt, de asemenea, informații care pot fi dezvăluite în mod obișnuit. Aceste informații sunt deseori necesare în orașele mari pentru a evita confuzia, deoarece mai multe înmormântări pot avea loc în aceeași zi, în aceleași locuri.

Unde să trimiți aranjamentele funerare?

Există diferite posibilități în funcție de tipul ceremoniei, de alegerile familiei și de locul înmormântării.

În timpul înmormântării, dacă familia nu și-a exprimat dorința de a nu primi flori, este de multe ori recomandabil ca florile să fie livrate la locul ceremoniei, de exemplu la biserică direct. Se pot livra toate tipurile de compoziții, buchete, plante, aranjamente funerare. Florile însoțesc decedatul în timpul ceremoniei și urmează convoiul la cimitir.

Se poate, de asemenea, să se livreze florile direct la mormânt, chiar și atunci când ceremonia se termină. Comemorările sau sărbătoarea zilei sfinților sunt ocazii bune pentru a avea aranjamente florale livrate la morminte. Se recomandă, în acest caz, să comanzi flori sau trandafiri de sezon, acestea fiind adesea mai bine adaptate și mai rezistente.

Dacă ceremonia este organizată într-un crematoriu, nu este posibil să alegi toate florile dorite, să știi că alegerea este reglementată.

Din motive de sănătate și siguranță se impun anumite tipuri de flori: sunt acceptate doar buchete de flori tăiate, anumite aranjamente funerare lipite într-un recipient adecvat sau trandafiri individuali.

Când dorești să ți se livreze flori funerare și nu ai informații despre ceremonie, se recomandă să trimiți florile la casa decedatului. Respecta cererea familiilor, uneori se întâmplă ca rudele să nu primească un buchet acasă pentru o problemă de logistică.

Când să se livreze aranjamentele florale?

Aranjarea unei înmormântări se face adesea într-o perioadă de timp relativ scurtă și poți fi presat de timp. Nu este întotdeauna ușor să știi când să trimiți flori funerare și să reușești să le trimiți atunci când dorești. Poți trimite flori numai atunci când ai informații despre organizarea înmormântării, acestea fiind transmise de obicei de către familie sau rude.

Livrarea florilor în ziua înmormântării este posibilă, dar necesită o bună gestionare a timpului și a termenelor de livrare. În acest caz, nu uita să comanzi cât mai curând posibil, astfel încât să nu încurci floraria care se va ocupa de livrare.

Aceste câteva sfaturi îți vor permite să trimiți aranjamentele florale în locul potrivit. Florile vor fi întotdeauna pe placul destinatarului și sunt un semn frumos de afecțiune față de decedat și familia sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>