Cum facem sa evadam?

Iubitule, cum facem sa evadam si noi cel putin trei zile? Sa ne abandonam indatoririle, sa le lasam undeva la granita sau sa le inecam in valuri! Sa nu mai sune telefonul ca s-a ivit o urgenta si chiar duminica fiind trebuie sa ne imbracam si sa mergem la serviciu sa vedem despre ce este vorba. Sa nu ne opreasca in drum, cand iesim la plimbare cel putin 10 cunoscuti si sa ne spuna vorbe cu multiplu inteles fiindca nu se pot stapani sa nu ne raneasca.
Doar tu si eu, straini intre straini sa ne avem unul pe altul. Stii ca m-am gandit la asta cand am rezervat cazare Bulgaria Sfantul Constantin si Elena  , mai ales ca purtam aceste sacre nume, desi nimic din ceea ce este omenesc nu ne este strain!
Hai sa ne luam timp sa ne plimbam fericiti pe tarm! Sa ne ospatam din cele peste 20 de feluri de mancare pe care gazdele ni le pun pe masa si din fructele pe care nu le-am vazut vreodata!
Dupa ospat, sala de sport si piscina ne asteapta, apoi iar ne putem pierde urma pe tarm. Eu, tu si marea, sa ne juram credinta vesnica in fata ei.
Si ninga feeric peste crestetele noastre tinere si cada argint ca dorintele fierbinti sa ni se indeplineasca.
Nu am avut timp pentru noi deloc in ultima perioada. Suntem prea obositi, prea preocupati si uite, trec anii, iar noi nu avem un copil care sa ne inveseleasca vietile si casa.
Aici timpul s-a oprit in loc si intimitatea ne este respectata pe deplin. Ce-ar fi sa ne odihnim, sa ne incarcam cu energii pozitive si mai ales sa lucram la indeplinirea dorintei noastre fierbinti?
Acesta este darul meu pentru noi de Craciun si sper sa-ti mearga la suflet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>