Cel mai performant senzor OPTEX poate fi integrat acum cu platforma Genetec RSA

OPTEX, lider mondial in dezvoltarea de solutii de detectie, anunta integrarea senzorilor laser REDSCAN cu modulul de supraveghere Genetec™ Restricted Security Area (RSA). Aceasta implementare deschide noi oportunitati in materie de securitate si detectie, la interior si exterior, solutia fiind dedicata in special aeroporturilor sau altor zone in care este nevoie de un nivel maxim de securitate.

Prin intermediul modulului RSA Surveillance, senzorii OPTEX REDSCAN pot transmite in timp real alarme si date generale platformei de securitate Genetec™, agentii de securitate fiind astfel informati rapid si simplu cu privire la orice intruziune in aria de supraveghere. Intruziunile pot fi urmarite pe o harta digitala, ce permite o localizare rapida si precisa a fiecarei tentative de patrundere.

Senzorii din seria REDSCAN pot fi folositi pentru generarea cu ajutorul razei laser a unor planuri virtuale, verticale sau orizontale, a caror penetrare este detectata rapid, precis si pe zone prestabilite. Acestia pot genera ziduri virtuale de protectie, iar, in cazul unui aeroport, pot fi folositi pentru a securiza hangara, porti sau alte zone. Zidurile virtuale pot proteja si acoperisurile sau zonele deschise, putand detecta chiar si obiectele ce sunt aruncate cu o viteza foarte mare, precum pasapoarte sau marfa de contrabanda. Senzorul ofera informatii cu privire la marimea si viteza de deplasare a obiectului si are capabilitatea de a ignora prezenta animalelor sau a pasarilor.

Tehnologia de detectie si nivelul de acuratete oferite de dispozitivele LiDAR au capacitatea de a duce la un alt nivel protectia aeropoartelor sau a altor zone ce necesita un nivel de securitate foarte ridicat”, a declarat Georges Tannous, Director al Strategic Alliances in cadrul Genetec.

Integrarea cu modulul Genetec™ RSA ne bucura si ne onoreaza. Detectia tentativelor de intruziune in cadrul unui perimetru exterior sau interior este o componenta cheie a oricarei solutii de securitate. Acesta colaborare aduce operatorului si agentilor de securitate un nou nivel de constientizare si control”, a declarat Ryosuke Miwa, Senior General Manager of Global Security Division, OPTEX Japan.

Despre Optex

OPTEX Co., Ltd este lider global in dezvoltarea de solutii de detectie, senzorii OPTEX dedicati supravegherii de interior si de exterior fiind distribuiti la nivel mondial. Printre produsele lansate se numara atat detectoare cu fir si wireless, cat si senzori specializati cu rolul de a activa sistemele CCTV. De asemenea, OPTEX este dezvoltatorul unui detector laser de clasa I, dedicat celor mai rafinate integrari de sisteme de securitate. De la lansare si pana acum, OPTEX si-a construit reputatia la nivel mondial de producator de produse si tehnologii inovative si de calitate. Mai multe detalii aflati de la: http://www.optex-europe.com/products/.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>